06 543 42 545 rene@inflowzijn.nl

Activeer beide hersenhelften

en leef in Flow!

Coaching naar Flow

De keuze voor transformatie en vrijheid vergt veel moed. Onze innerlijke saboteurs en overtuigingen in ons onderbewuste belemmeren ons in deze keuze. Omdat ze onderbewust, en dus niet zichtbaar zijn, kan dit heel verwarrend zijn, waardoor we op onze weg door het bos soms de bomen niet meer zien.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 95% van ons gedrag automatisch wordt bestuurd door ons onderbewuste brein, zonder dat we het merken. Het onderbewuste brein is een mijnenveld van beperkende gedachten, overtuigingen en waarnemingen die niet meer voor ons werken. Daarom is het zeer relevant om deze oude en beperkende programma’s te veranderen die je weerhouden van vreugde, overvloed en een stralende gezondheid.

Wat ik voor jou kan betekenen

Personal Life Coaching

Hoe zit het met jouw levenswiel? Ontspan je makkelijk en geniet je van het leven? Hoe is je relatie met je partner en/of gezin/familie/vrienden/kennissen? Hoe is het met je relatie met geld?

Je krijgt inzicht in je sturende mechanismen die maken dat je doet wat je doet met de bijbehorende uitkomsten. We brengen de belemmerende overtuigingen in kaart en die transformeren we in dienende overtuigingen. Vervolgens kun jij die acties ondernemen waardoor jij blij en gelukkig wordt en ben je in Flow.

Loopbaan Coaching

Ga jij nog iedere dag met plezier naar je werk? Krijg je energie van je werk? Ben je succesvol in je werk? Welke waarde voeg je toe met je inspanningen? Voel je je daar oké bij?

Samen brengen we in kaart waar jij nu werkelijk blij van wordt in je werk en hoe zich dit verhoudt tot je huidige werkzaamheden. We onderzoeken mogelijkheden in jouzelf of in je omgeving om je meer plezier in je werk te laten beleven. Je krijg inzicht in je waarden, drijfveren en potentie. Tenslotte ben je in staat de benodigde stappen te zetten die jij wil voor het vervolg van je carrière.

Health & Wellbeing Program

Er is een wetenschappelijk vastgesteld verband tussen een gezonde geest en een gezond lichaam. Ik ben geen medicus, dus kan ook niet de rol overnemen van een arts. Wél ben ik gecertificeerd om te werken met het Health&Wellbeing-Program van PSYCH-K® en kan ik je helpen je onderbewuste overtuigingen te transformeren die zowel je geestelijke als fysieke gezondheid ondermijnen. Ook kan PSYCH-K® bijvoorbeeld bewezen ondersteuning bieden door het verlichten van spanningen die gepaard gaan met zware operaties en /of herstelperiodes.

Ben jij er klaar voor om een stap voorwaarts te zetten in jouw leven en wil jij in co-creatie werken aan je nieuwe staat van welzijn? Dan werk ik graag samen met je.

 

Burn-out Coaching

Hoe zit het met jouw gevoel van veiligheid? Moet je veel en neem je (te) veel verantwoordelijkheid? Voel je je vaak schuldig, vermoeid of lusteloos? Kun je niet meer helder nadenken? Heb je alcohol of andere middelen nodig om te kunnen ontspannen?

Veelal ontstaan deze klachten door het te lang op gespannen voet leven met je omgeving. Het is alsof je continu klaarstaat in de startblokken, maar het startschot niet komt. Uiteindelijk valt zelfs de sterkste atleet om als dit maar lang genoeg duurt.
We onderzoeken met elkaar wat jouw drivers zijn die maken dat je over je eigen grenzen gaat. Ook bekijken we wat je perceptie van bepaalde situaties is en waar dit vandaan komt. We installeren hierbij voor jou dienende overtuigingen die je hiertegen beschermen en we spreken de benodigde stappen af om dit te bestendigen in de praktijk.  Je bent dan weer volledig in balans.

Persoonlijk Leiderschap Coaching

Hoe ga je om met weerstand, tegenslag en stagnatie. Heb je zicht op je eigen waarden, drijfveren en sturende overtuigingen? Heb jij volledig zicht op jouw eigen persoonlijkheid en gebruik je deze optimaal? Of zijn resultaten nog vooral afhankelijk van jouw deskundigheid, positie of macht? Wat is je missie en visie? Waar word jij gelukkig van? Welke waarde voeg jij toe en welk gedrag laat je hierbij zien? Waarom is wat jij doet/levert belangrijk en voor wie? En hoe ga je dat dan waarmaken en bereiken?
Met elkaar gaan we aan de slag om jouw drijfveren, gewenste resultaten, potentieel en richting te verbinden met je gedrag. Ook wordt hierbij duidelijk wat er eventueel nog nodig is om te transformeren aan belemmerende overtuigingen bij jou in je onderbewuste. Persoonlijk leiderschap is essentieel voor het slagen van de ondernemers- en/of team-missie en staat dus centraal. Het resultaat is dat richting, duidelijkheid en vertrouwen geïnstalleerd is op het te behalen waarom en waartoe.

Hoe werkt een traject met PSYCH-K®?

In een traject met PSYCH-K® werken jij en ik samen in co-creatie; jij als Partner en ik als Facilitator. Omdat ons onderbewuste brein ons spiersysteem aanstuurt werken we bij PSYCH-K® met spiertesten. Dit is een beproefde methode die bijvoorbeeld ook in de kinesiologie wordt ingezet. We gebruiken spiertesten om de communicatie met je onderbewuste tot stand te brengen en kunnen aan de slag met jouw vraag. We onderzoeken welke toepassing binnen het proces voor jou het meest dienend is. Vervolgens transformeren we je belemmerende overtuigingen in dienende overtuigingen.

“Jouw oplossing is altijd al in jezelf aanwezig.”

Mijn taak als facilitator is om samen met jou de oplossing in het licht te zetten die jij nodig hebt.
Jij komt hierdoor in je kracht te staan en pakt vol energie de regie in je leven.

Dit doe ik met liefde, toewijding en alles wat ik in mij heb.

Over het algemeen zijn 5 sessies voldoende en heb jij je eigen volledige potentieel tot je beschikking op weg naar jouw Flow en geluk. Soms zijn er wat extra sessies nodig, afhankelijk van wat we tegenkomen. Dit wordt duidelijk in de gratis intake. Wil jij na de intake verder, dan maken we direct concrete afspraken over het vervolgtraject.
Bij iedere sessie werken we volgens een vast stappenplan.

Deskundig, ervaren, betrokken en doelgericht.

Als coach/begeleider/trainer werk ik met individuen en teams vanuit verbinding en betrokkenheid. Ik richt mij op de onderbewuste laag van belemmerende overtuigingen.
Mijn aanpak is praktisch en energetisch, waarbij de focus ligt op met name PSYCH-K®. Hierbij gebruik ik Systemisch Werk, Transactionele Analyse en NLP voor inventarisatie en analyse, om vervolgens op de onderbewuste laag de gewenste transformatie te realiseren.
Praktisch heb ik veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. In de beginfase van mijn carrière was dit vooral in commerciële– en leidinggevende functies, later in het begeleiden en ontwikkelen van mensen en teams.

De focus op PSYCH-K® is vooral ingegeven door mijn eigen persoonlijke ervaringen hiermee, alsmede de resultaten die ik bereikt heb bij mensen die ik met deze methodiek begeleid.

 

Opleidingen/Trainingen

HBO-geschoold, minor psychologie/sociologie, 3-jarige post-doctorale studie Phoenix. Trainersopleiding, Verdiepingsopleiding Systemisch Werken, PSYCH-K® (Facilitator, Advanced en Master), jaaropleiding NLP-facilitator, Reiki.

resultaten

Flow!
Groei met PSYCH-K® naar meer zelfvertrouwen, richting en regie.

En leef je leven ontspannen en vol energie.

ZELFVERTROUWEN

Ook al ben ik niet perfect, ik accepteer mijzelf zoals ik ben en ik zie mijn onvolmaaktheden als kansen om waardevolle levenslessen te leren.

RICHTING EN REGIE

Ik neem het initiatief en creëer mijn leven zoals ik dat wil, en omarm actief de mogelijkheden die bij verandering horen. Hierbij ben ik trouw aan mijn eigen persoonlijke visie.

GROEI

Ik durf mijn visies en dromen toe te staan werkelijkheid te worden, en laat mij hierin niet beperken door (oude) overtuigingen van mijzelf of die van anderen.

ENERGIE

Ik ervaar een harmonieuze balans van mijn denken, lichaam en geest en leid een bruisend en gezond leven vanuit Flow.

Ervaringen van mijn klanten

Zeer sceptisch begon ik aan de sessies met René, omdat ik dat PSYCH-K® maar “zweverig” vond. Door de benadering van René voelde ik me snel erg op mijn gemak, en kon ik mij makkelijk openstellen.
Ik vind mezelf een sterk persoon, toch kon ik onvoldoende discipline opbrengen om gezonder te eten en  verantwoordelijker om te gaan met mijn lichaam. We hebben mijn onderbewuste overtuigingen onderzocht. De belangrijkste overtuiging die ik miste was dat ik van mijzelf houd met als gevolg dat ik niet lekker in mijn vel zat, veel te veel snoepte en ongezond at. Hierdoor was ik duidelijk zichtbaar veel te zwaar.
Dankzij de sessies met René ben ik meer van mezelf gaan houden en voel ik nu dat ik het juist waard ben om lekker in mijn vel te zitten! Het resultaat is dat ik nu veel beter voor mijn lichaam zorg, mijn slechte eetgewoontes heb ik aangepast en ik beweeg veel meer.
Hierdoor verdwijnen de extra kilo’s en ben ik een veel gelukkiger mens!
Een echte aanrader dus ?

Jennifer, 38 jaar

Office Manager

Ik heb René leren kennen tijdens een kennisbijeenkomst, waar we o.a. spraken over samenwerking binnen teams en hoe mensen zich vaak niet laten zien waardoor miscommunicatie voor de hand ligt. Hij vertelde vol enthousiasme over PSYCH-K® en de resultaten die hij hiermee boekte. Hierdoor raakte ik zeer geïnteresseerd en maakte ik een afspraak; “want als je zo makkelijk je brein kan resetten, dan moet ik maar heel snel met René een afspraak maken”.
Ik heb een paar sessies bij hem gedaan, mijn uitdaging is dat ik van nature mensen graag te vriend hou, zodat ik mij meer focus op anderen dan op mijzelf. Ik wilde daar heel graag vanaf. De mooiste sessie vond ik het werken met het boodschappen-protocol, omdat hier voor mij zoveel info en concrete actiestappen uitkwamen waar ik direct mee aan de slag kon. Ik durf nu nee te zeggen en mijzelf veel meer te laten zien door mijn mening en visie te delen in plaats van vooral te focussen op wat iedereen wil en dat ik oké ben als zij mij aardig vinden.
René is een hele fijne begeleider met veel geduld en rust. Als je stappen wil zetten en werken aan jezelf ben je bij René aan het goede adres.

Evert, 34 jaar

Projectcoördinator Bouw

Investering

Hieronder vindt je het tarief voor deze investering in je zelf, je eigen welzijn, ontwikkeling en groei. Vaak is het zo dat werkgevers via persoonlijke ontwikkelbudgetten een bijdrage leveren of het traject volledig vergoeden. Overleg en bespreek dit met je werkgever. Daarnaast zijn er verzekeraars die in de uitgebreidere voorwaarden dekking verlenen voor een aantal sessies.

Ja, ik wil graag de volgende stap zetten op weg naar Flow!