06 543 42 545 rene@inflowzijn.nl

PSYCH-K® Introductiesessie

Een introductiesessie biedt een eerste kennismaking met PSYCH-K® en geeft een gedegen voorbereiding op de BASIS-Workshop bij Paula van der Werff. Ben je van plan de workshop te gaan volgen, en heb je nog vragen of twijfel je misschien nog? Dan kun je gebruik maken van onderstaande aanbieding.
Je leert de 2 basisbalansen uit de BasisWorkshop kennen en ervaart het werken met spiertesten. We doen dit aan de hand van een concrete vraag van jou over een thema dat op dit moment voor jou relevant is. Jij hebt dan inzicht in hoe PSYCH-K® werkt.

Praktisch:

Een introductiesessie duurt 1,5 uur en kost € 150,-. De sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Rotterdam. Aan het eind van de sessie ontvang je het boek van Paula van der Werff “Neem de REGIE over jezelf”. Dit boek geeft duidelijk weer wat PSYCH-K® voor je kan betekenen aan de hand van vele praktijkvoorbeelden.

Besluit je na de introductiesessie de BASISWorkshop te gaan volgen, of heb je je al ingeschreven, dan ontvang je € 75,- korting op je inschrijfgeld.

Meer informatie over de basis workshop bij De Werff vind je hier.

Op de introductiesessie zijn de algemene voorwaarden van De Werff van toepassing, deze vind je op de website van De Werff. Wil je een introductiesessie?
Reageer dan even via de mail of telefoon.

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff. ISBN: 9090311913 hier te bestellen.
NB: boek je een introductiesessie, dan krijg je het boek gratis mee!

Paula over het boek: ‘Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: ”Wat wil ik nu echt?” ‘